REKLAMA

REKLAMA

Centrum HACCP

Centrum HACCP

, 501 608 342 biuro@centrum-haccp.pl
Udostępnij:  

 

Centrum Haccp pomaga małym i średnim producentom branży spożywczej w przygotowaniu zakładu do stosowania systemu bezpieczeństwa żywności

 

Każdy wytwórca żywności działający na rynku spożywczym, w tym również lokalnym, musi prowadzić produkcję z zachowaniem odpowiednich standardów systemów bezpieczeństwa żywności. Przestrzeganie zasad systemu Haccp podczas produkcji ma bowiem ogromne znaczenie dla zdrowia konsumentów.

Właściwie wdrożony i prowadzony system bezpieczeństwa żywności jest nie tylko ukierunkowany na najważniejsze elementy procesu technologicznego i zapewnienie odpowiedniego poziomu higieny, ale może być podstawą do oddalenia ewentualnych reklamacji czy roszczeń ze strony konsumentów.

Centrum Haccp świadczy usługi w przygotowaniu pełnej dokumentacji sanitarnej wymaganej przez Inspekcję Sanitarną podczas kontroli odbiorowej lokalu gastronomicznego lub zakładu produkującego żywność.

Zapraszamy serdecznie

Centrum HACCP

  • Opracowanie pełnej dokumentacji systemu Haccp
  • Przygotowanie dokumentów Dobrej Praktyki Higienicznej
  • Przygotowanie dokumentów Dobrej Praktyki Produkcyjnej
  • Przygotowanie harmonogramu badań mikrobiologicznych żywności
  • Przygotowanie listy alergenów występujących w wyrobach i pojawiających się podczas produkcji
  • Szkolenie pracowników produkcyjnych
  • Szkolenie pracowników kadry zarządzającej w zakładzie
  • Przeprowadzenie audytów przygotowujących do kontroli
  • Ocena skuteczności procesów mycia i dezynfekcji m.in. rąk pracowników przy wykorzystaniu specjalistycznego sprzętu

Godziny otwarcia

Poniedziałek 8.30 18.30
Wtorek 8.30 18.30
Środa 8.30 18.30
Czwartek 8.30 18.30
Piątek 8.30 18.30
Sobota po wcześniejszym uzgodnieniu
Niedziela
REKLAMA


KATEGORIE


REKLAMA

OKAZJE

pl.jooble.org